Gelukkig 2022!

24 december '21

Wordt 2022 het jaar dat jouw woning (verder) wordt gebouwd? Of is 2022 het jaar waarin jij je droomwoning koopt? In dit nieuwsbericht zie je een dronevideo van de bouwlocatie van De Nieuwe Defensie en lees je hoe je nog in aanmerking kan komen voor jouw droomwoning.

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022!

Eerste hoogste punt bereikt

In de laatste werkweek van 2021 is het hoogste punt van de 80 huurappartementen van Mitros bereikt. De kraanmachinist heeft op de laatste werkdag een dronevideo gemaakt, waarop de voortgang van de bouw goed te zien is. De video is hieronder te bekijken.

image alt

Jouw droomwoning in 2022?

Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning in Utrecht? Wie weet wordt 2022 dan jouw jaar! Er zijn namelijk nog woningen in diverse typen beschikbaar in De Nieuwe Defensie. Ga je voor een tuinwoning met je eigen buitenplaats aan de groene binnentuin? Of voor een ruim Appartement XXL? Of begin jij je eigen praktijk aan huis met een woon-werkwoning? 

Bekijk de actuele beschikbaarheid op de pagina woningen. Is er een woning vrij? Dan kan je gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Ga naar jouw favoriete bouwnummer, klik op 'optie aanvragen' en vul je gegevens aan. Wie weet koop jij wel je droomwoning in de droom van de Domstad. 

Naar woningen
image alt

Fijne feestdagen!

Tijdens de feestdagen heeft BPD aangepaste openingstijden en op 1 januari 2022 zijn wij gesloten. Ook de aannemer geniet even van een welverdiende vakantie. ERA Contour sluit vanaf zaterdag 25 december en start weer op maandag 10 januari. Uiteraard staan wij daarna in het nieuwe jaar weer op de gebruikelijke openingstijden klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig, gezond 2022!

Vragen? Neem contact op
Ben je nog op zoek? Naar woningzoeker