Informatiebijeenkomst De Nieuwe Defensie

7 juni '23

Op zaterdag 17 juni is zowel de Dag van de architectuur als de Dag van de bouw. Tijdens deze dag opent De Nieuwe Defensie haar deuren. Bezoekers voor de Dag van de architectuur en de Dag van de bouw zijn welkom tussen 10.00 en 14.00 uur. Het verkoopteam is tussen 11.00 en 13.00 uur aanwezig voor geïnteresseerden in een koopwoning. Ben jij benieuwd naar het verhaal achter het ontwerp van deze nieuwe stadswijk? Of ben je nog op zoek naar een woning en heb je interesse om te wonen op brugloopafstand van de historische binnenstad van Utrecht? Kom dan langs op 17 juni.

image alt

Kom je ook?

De architecten van De Nieuwe Defensie geven presentaties over hun visie en ontwerp van de wijk, de aannemer is aanwezig om te vertellen over de bouw en de materialen die worden toegepast en bezoekers kunnen de bouwplaats op om de voortgang van de bouw van de diverse blokken van dichtbij te bekijken. Daarmee krijg jij een goede indruk van deze nieuwe stadswijk langs het Merwedekanaal. Daarnaast is het verkoopteam van De Nieuwe Defensie aanwezig om al je vragen te beantwoorden over de verkoop van de woningen en appartementen. Het is bovendien mogelijk om een kijkje te nemen in 2 woningen die worden opengesteld. 

Iedereen is van harte welkom om langs te komen bij De Nieuwe Defensie. Aanmelden van te voren is niet nodig voor geïnteresseerde in de Dag van de bouw en de woningzoekenden, het betreft een vrije inloop. Zie onderstaande link voor het aanmelden bij de Dag van de architectuur. Bezoekers worden geïnformeerd over de nieuwe stadswijk en kunnen daarnaast genieten van de dranken en lekkernij van de aanwezige barista en ijscoman. De nieuwbouwlocatie is het beste (en natuurlijk het duurzaamst) te bereiken per fiets of openbaar vervoer. Kom je toch met de auto dan is er een beperkt aantal parkeerplekken op de locatie aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om bij het Jaarbeursterrein te parkeren.

Let op, 17 juni is geen algehele kijkdag. Buiten de 2 opengestelde woningen zijn andere woningen niet te bezichtigen in verband met de veiligheid. Het bezoek aan de bouwplaats is uitsluitend voor mensen van 16 jaar of ouder.

Meer over de dag van de architectuur en de bouw

Wil je nu alvast meer lezen over de dag van de architectuur en de bouw? Klik dan op onderstaande linkjes.

De dag van de architectuur
De dag van de bouw

Meer lezen over DND? Naar nieuws
Actuele beschikbaarheid bekijken? Bekijk de woningen