Open Huis in modelwoning DND

9 mei '24

Ben je nog op zoek naar een woning in Utrecht? In blok 3A zijn er nog woningen en appartementen te koop! Kom langs tijdens het Open Huis van De Nieuwe Defensie in de modelwoning. Proef de sfeer van wonen in deze nieuwe stadswijk op brugloopafstand van de binnenstad. Op donderdag 16 mei ben je tussen 17.00 tot 18.30 uur van harte welkom om de modelwoning van De Nieuwe Defensie te bekijken. Het verkoopteam staat klaar voor al je vragen en daarnaast is de maquette van de wijk te zien.

image alt

Kom vrijblijvend langs

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Het team van De Nieuwe Defensie is tijdens het Open Huis aanwezig om jou te verwelkomen en je alles te vertellen over jouw droomwoning. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar!

  • Donderdag 16 mei
  • 17.00 - 18.30 uur
  • Utrechts Kindercomitestraat 67, Utrecht


Woon jij straks op deze prachtige woonlocatie omringd met groen en om de hoek van het eeuwenoude centrum van Utrecht?

Bereikbaarheid

OV
De Nieuwe Defensie is goed te bereiken met het OV. Vanaf Utrecht Centraal loop of fiets je zo naar het bezoekadres (Utrechts Kindercomitestraat 67). Gemakkelijk en bovendien duurzaam!

Auto
Kom je met de auto? Navigeer dan naar: Truus van Lierlaan 2 Utrecht. Er is parkeergelegenheid bij de P2 van de Jaarbeurs.

Wanneer kan ik er gaan wonen? Bekijk de planning
Actuele beschikbaarheid bekijken? Bekijk woningen