De Winterfair van De Nieuwe Defensie was groot succes!

27 januari '23

Bijna konden de schaatsen weer aangetrokken worden afgelopen weekend. Wat was het koud! Maar dat kwam wel even perfect uit. Het was namelijk tijd voor een feestje en niet zomaar een feestje: een Winterfair. Met glühwein in de handen werd er door de (kandidaat) kopers geproost op de aankoop van hun woning in De Nieuwe Defensie én natuurlijk een voorspoedige bouw. Een mooi moment voor de blije kopers om meteen even kennis te maken met elkaar.

image alt

Gezellig druk!

Gezellig was het zeker in de winterse tent op de bouwplaats van De Nieuwe Defensie. Eén groot Winter Wonderland waar zo’n 150 (kandidaat) kopers van blok 1A, 1B, 2, 3A en 3B in winterse sferen kennis maakten met hun nieuwe buren. En natuurlijk even de sfeer proefden van de nieuwe wijk. De kopers werden hartelijk ontvangen in een grote tent met houten kraampjes met poffertjes, glühwein, hapjes en drankjes midden op het terrein. Uiteraard was er een kinderhoek waar alle kids zich goed vermaakten. En geproost werd er zeker op dit mooie moment!

image alt

Kennismaken met nieuwe buren

Niet alleen de kopers waren er om even een woordje met elkaar te wisselen. Ook waren BPD, de aannemer ERA Contour, de makelaars, Rabobank, Hemelse Natuur - inspireert en informeert over de groene Skywalk – en We Drive Solar (elektrische deelauto’s) aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Een perfecte gelegenheid dus om vragen te stellen over het gebied en de ontwikkeling ervan. Na een welkomstwoord door Bob Guldemond van BPD en meer informatie over de ontwikkeling van De Nieuwe Defensie, gaf Sjaak Kuyvenhoven van ERA Contour meteen de laatste updates over de voortgang en planning van de bouw. Na dit officiële moment kregen de kopers nog genoeg gelegenheid om hun nieuwe buren te ontmoeten in deze gezellige setting!

image alt

Is dit straks ook jouw thuis?

De appartementen van blok 1A zijn inmiddels opgeleverd en de laatste woningen van blok 1B en 2 zijn nu nog in verkoop. Onlangs is ook de verkoop gestart van zowel blok 3A als blok 3B. Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf hier ook wel wonen? Er zijn nog woningen en appartementen beschikbaar! Benieuwd? Bekijk dan de verschillende bouwnummers hieronder.

Direct naar woningaanbod
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Zijn er woningen vrij? Bekijk de beschikbaarheid