Blokken 1A en 2 in beeld

3 juni '20

De nieuwe beelden van de 167 woningen in Blok 1A en 2 in De Nieuwe Defensie in Utrecht zijn gereed. Hoe zien de woningen er uit die uitkijken over de groene binnentuin? En hoe zien de verschillende blokken er uit? Je ziet het in dit bericht. Bekijk de verschillende blokken met hun unieke uitstraling. Zo zorgen we er voor dat jij je een beter beeld kunt vormen van de woningen die binnenkort in verkoop gaan.

image alt

Binnenkort in verkoop

De Nieuwe Defensie Blok 1A en 2 gaat naar verwachting nog in juni 2020 in verkoop. Alle belangstellenden worden op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief over de exacte datum. Tot die tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de plattegronden, de prijzen en de overige beelden van deze fase. Op de woningenpagina zie je de eerste beelden en de informatie over de blokken. 

Ben jij benieuwd hoe de woningen er uit komen te zien?

Bekijk de woningen

Heb jij al een account?

Zie jij jezelf al in De Nieuwe Defensie wonen? Zorg er dan voor dat je een Mijn Eigen Huis account hebt. In je account kan jouw favoriete Kwartier op de woningenpagina toevoegen als favoriet. Je hoort dan als eerste het laatste nieuws over de verkoop, plattegronden en prijzen. Zodra de verkoop is gestart kan je hier ook je voorkeuren doorgeven.

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw? Lees het nieuwsbericht
Hoe zien de Kwartieren er uit? Bekijk de woningen