De Nieuwe Defensie Blok 2 uitverkocht

29 februari '24

Alle woningen in De Nieuwe Defensie Blok 2 zijn verkocht. Hoe ziet de planning eruit? En kun je nog een appartement bemachtigen in De Nieuwe Defensie? Je leest er hier meer over.

image alt

Weer een mijlpaal bereikt

In De Nieuwe Defensie komen maar liefst tussen de 800 en 950 nieuwbouwwoningen. Deze woningen verkopen en bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in fasen. Blok 1A en 1B zijn al eerder verkocht. Alle nieuwbouwwoningen in blok 2 van De Nieuwe Defensie in Utrecht zijn nu ook verkocht. Weer een mijlpaal in deze nieuwe stadswijk van Utrecht. De eerste woningen zijn al opgeleverd aan de nieuwe bewoners en ook de komende tijd krijgen veel kopers hun sleutels.

Er is ook goed nieuws voor geïnteresseerden die nog op zoek zijn naar een woning. Er zijn namelijk nog woningen en appartementen beschikbaar in De Nieuwe Defensie blok 3A!

Ben jij nog op zoek?

Heb jij nog geen woning gekocht in De Nieuwe Defensie en ben je nog op zoek naar een appartement of woning op brugloopafstand van de historische binnenstad van Utrecht? Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. Is een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen! Ga naar jouw favoriete woning, klik op de button en vul je gegevens aan. 

Bekijk de beschikbaarheid
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de beschikbaarheid? Bekijk de woningen