Bouw De Nieuwe Defensie blok 1B gaat van start!

9 december '21

Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw van de 44 nieuwbouwwoningen en -appartementen in De Nieuwe Defensie blok 1B in Utrecht officieel doorgaat! In dit bericht lees je meer over de vervolgstappen. En of jij, als geïnteresseerde, nog kans maakt op een woning.

image alt

Naar de notaris

Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij Holtman Notarissen. (Heb je als koper geen mail gehad? Controleer dan je spam box.) Als je een (gedeeltelijke) hypotheek nodig hebt, stuur dan (via je bank of adviseur) zo snel mogelijk je hypotheekstukken naar de notaris. Als je uit eigen middelen betaalt, verzoeken wij je direct contact op te nemen met de notaris om dit kenbaar te maken. Zodra de notaris de benodigde documenten heeft ontvangen, word je uitgenodigd om de akte van levering en de eventuele hypotheekakte te komen ondertekenen.

Voorbereidingen starten binnenkort

Aannemer ERA Contour B.V. start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 44 woningen vlakbij Villa Jongerius. De verwachting is dat de aannemer in het 2e kwartaal van 2022 daadwerkelijk start met de bouw. Tijdens de bouw zijn de kopersbegeleiders van de aannemer contactpersoon voor de kopers. Deze zorgen voor de berichtgeving over de voortgang van de bouw.

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling wenst alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw!

image alt

Ben jij nog op zoek?

Nu er zicht is op de start van de bouw wordt de wachttijd ook korter tot de oplevering van de woningen. Ben jij nog op zoek naar een nieuwbouwwoning vlakbij het centrum van Utrecht? Dan hebben we goed nieuws! De laatste woningen in blok 1B zijn nog beschikbaar. Ga naar de pagina woningen, bekijk jouw favoriete bouwnummer en vraag gratis en vrijblijvend een optie aan. Wie weet woon jij straks ook in de droom van de Domstad!

Naar de woningen
Ook hier wonen? Bekijk de beschikbaarheid
Vragen? Neem contact op