9 november 2022

Datum start verkoop bekend

Op woensdag 9 november 2022 om 10.00 uur start de verkoop van de appartementen in De Nieuwe Defensie blok 3B. Je kunt je tot woensdag 16 november 15.00 uur inschrijven. In dezelfde week wordt er geloot door de notaris en wijzen we de appartementen toe.

Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

3 november '22

De individuele appartementen van De Nieuwe Defensie blok 3B staan nu online. Je leest op deze pagina welke informatie er nu beschikbaar is over de woningen en welke stappen je doorloopt wanneer de verkoop is gestart tot het tekenen van je contract. Welke woning is jouw favoriet? Laat het ons weten door jouw favoriete bouwnummer op je wensenlijst te plaatsen. Zo kan je ook makkelijk je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop start. 

image alt

Maak je wensenlijst

De Nieuwe Defensie blok 3B is de nieuwste fase van deze nieuwbouw stadswijk in Utrecht.  De individuele appartementen van deze fase staan nu op de pagina woningen. Daar vind je de definitieve prijzen, de kenmerken en de sfeerplattegronden per bouwnummer. 

Via de vergelijkfunctie kan je de bouwnummers met elkaar vergelijken om zo een goede keuze te maken. Heb je een of meerdere woningen gevonden die voldoen aan je wensen? Voeg deze dan toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken. Zo ben je goed voorbereid als de verkoop start. 

Nieuwsgierig naar de appartementen?

Naar de woningen

Verkoopstukken online

Alle verkoopstukken staan uiterlijk maandag 7 november op de website en zijn te bekijken in de Mijn Eigen Huis omgeving. Je vind daar straks onder andere de verkooptekeningen, meerwerklijst en de concept aktes.

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod