Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

19 juni '24

De verkoop van De Nieuwe Defensie blok 3B fase 1 start op donderdag 27 juni. Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt wanneer de verkoop is gestart tot het tekenen van je contract. Zo lees je alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure en de financiële check. Daarnaast is er ook verkoopevenement gepland in de modelwoning.

image alt

Vragen? Kom naar het verkoopevenement

Heb je nog vragen of wil je de flyer ophalen? Kom dan op donderdag 27 juni naar het verkoopevenement. Het verkoopteam om al je vragen te beantwoorden. Je bent van harte welkom in de modelwoning op de bouwlocatie aan Utrechts Kindercomitestraat 67 in Utrecht. Tussen 17.00 en 19.00 uur.

Het betreft een vrije inloop en van te voren aanmelden is niet nodig. Aanwezigheid op het verkoopevent heeft geen invloed op de toewijzing.

image alt

Financiële check

Zoals gezegd hebben kandidaten met een financiële check voorrang op kandidaten die geen check hebben ingeleverd als zij hetzelfde bouwnummer als voorkeur hebben. Met een financiële check toon je via je financieel adviseur of hypotheekverstrekker aan dat jij weet wat je kan lenen. Betaal je uit eigen middelen? Dan is er de verklaring 'aankoop uit eigen vermogen'. Je kunt de financiële check uploaden in je account nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven.


Meer lezen over of hulp nodig bij de financiële check?

Financiële check

Verkoopstukken online

Alle verkoopstukken staan op de website en zijn te bekijken in de Mijn Eigen Huis omgeving. Je vindt daar onder andere de verkooptekeningen, technische omschrijving, meerwerklijst en de concept aktes.

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke 5 bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk de appartementen