Compacte appartementen in blok 3B fase 1

4 juni '24

De bouw van De Nieuwe Defensie blok 3A is in volle gang en daarom is het tijd voor de volgende fase: blok 3B. Dit blok gaat gefaseerd in verkoop. In fase 1 gaan 20 2- en 3-kamerappartementen in verkoop. De verkoop start binnenkort.

image alt

Fase 1 binnenkort in verkoop

De nieuwe stadswijk De Nieuwe Defensie breidt zich verder uit. Na blok 3A komt ook 3B in beweging. In fase 1 komen 20 compacte appartementen in 2- en 3-kamers. Hier woon je op brugloopafstand van het centrum van Utrecht met uitzicht op het Merwedekanaal.

De komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen over deze fase. Wil je alles over deze woningen lezen en op de hoogte blijven? Ga dan naar de pagina woningen. Meld je aan voor De Nieuwe Defensie blok 3B fase 1 en laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woning. Let op: hier geldt een aangepaste toewijzingsprocedure ten opzichte wat je gewend bent bij De Nieuwe Defensie. Hoe sneller je je aanmeldt voor de nieuwsbrief specifiek voor deze fase, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer in fase 1, kijken we namelijk naar aanmeldduur en de financiële check. Ook als je al voor voorgaande blokken aangemeld stond, dien je je opnieuw aan te melden voor blok 3B - fase 1. Je aanmeldduur geldt expliciet voor deze fase.

Let op: op deze woningen is zelfbewoningsplicht en een anti speculatiebeding van toepassing. 

Als je je gegevens hebt achter gelaten, houden wij je op de hoogte over de ontwikkelingen en de start van de verkoop van blok 3B - fase 1.

Meld je aan voor fase 1

Hoe kom ik in aanmerking?

Abonneren voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase doe je door je NAW-gegevens achter te laten bij jouw favoriete appartement van De Nieuwe Defensie blok 3B - fase 1 op de pagina woningen. Ook als je van de vorige fase nieuwsbrieven ontving, dien je je voor deze fase aan te melden om ook hiervan op de hoogte te blijven. Naar verwachting start de verkoop in juni 2024. Zodra de verkoop is gestart kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. Inschrijven doe je dan via je Mijn Eigen Huis account. Wil je alles lezen over het verkoopproces?

Woning kopen DND
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in DND? Bekijk de appartementen