Bouwnieuws: update werkzaamheden De Nieuwe Defensie

11 januari '24

Bouwnieuws! De aannemer heeft weer een bouwupdate gestuurd van de woningen en appartementen in De Nieuwe Defensie. Ondanks dat het weer de afgelopen periode niet altijd mee heeft gezeten, wordt er op de bouwplaats gewoon doorgewerkt. Hoofduitvoerder Siebe de Vries vertelt er iets meer over.

En Siebe hoelang blijft het nu rustig?

"Ik heb goed nieuws voor de buurt; het blijft heel 2024 rustig. Hoe fijn is dat! De eerst volgende heipaal gaat op zijn vroegst eind 1e kwartaal 2025 in de grond. Voor nu wil ik onze buren bedanken. De één hoort de monotone dreun op een gegeven moment niet meer en voor een ander blijft het reuze irritant. Iedereen hartelijk dank voor het geduld en begrip."

Welke werkzaamheden staan nu op de planning?

"De mensen die gaan wonen in blok 2 krijgen vanaf 22 januari de sleutel van hun nieuwe woning. Bij de huurwoningen in blok 5 gaat de 3e verdieping erop. Maar door de vorst lagen de werkzaamheden even stil. Gelukkig is het nu weer minder koud. Daar zal de gemeente ook blij mee zijn, want dan kunnen ze door met de inrichting van het openbaar gebied rondom de blokken 2 en 1B."

image alt

Nog diverse woningen beschikbaar

Ben jij nog op zoek naar een koopwoning in deze nieuwe stadswijk van Utrecht waarvan de bouw al is gestart? Dan is er goed nieuws! In blok 3A zijn er nog woningen en appartementen in verschillende groottes beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld nog kiezen voor een 2-kamer appartement of voor een appartement L, XL of XXL. Ook zijn er nog enkele tuinwoningen, eengezinswoningen en 2-laagse benedenwoningen te koop. Je kunt direct een optie nemen op één van de vrije bouwnummers. 

Bekijk het aanbod
Wat is de opleveringsplanning? Planning De Nieuwe Defensie
Wellke woning past bij jou? Woningen bekijken