Bouw DND een grote operatie

21 februari '22

De komende jaren wordt langs het Merwedekanaal de nieuwe stadswijk De Nieuwe Defensie gebouwd. De eerste ruim 200 woningen zijn op dit moment in aanbouw. Je kunt je voorstellen dat er nogal wat bij komt kijken bij zo'n groot project. Er zijn straks zo'n 150 tot 175 mensen per dag op de bouwlocatie in Utrecht aan het werk. In dit artikel lees je daar meer over.

Veel bedrijvigheid van vakmensen

Met zo'n groot aantal vakmensen per dag is de bouwlocatie in omvang gelijk aan een middelgroot bedrijf. Er zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd, zoals betonijzervlechters, metselaars en stucadoors. Als binnenkort de eerste huurwoningen worden afgebouwd sluiten de schilders en stoffeerders ook aan. Dagelijks komen circa 20 grote trailers aan met materialen als beton, steen, vloeren en isolatie. Vanwege de grote omvang van de bouw lopen er op dit moment 6 uitvoerders rond op de locatie. Hieronder zie je enkele foto's van de bouwlocatie. 

Laatste woningen nog te koop

Inmiddels zijn er al meer dan 180 woningen verkocht in De Nieuwe Defensie blok 1 en 2. Daarnaast zijn er ruim 10 woningen nog onder optie bij kandidaat kopers. Maar er zijn ook nog woningen beschikbaar. De laatste woningen die nog te koop zijn in deze blokken staan op de pagina woningen. Is een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Dat is geheel vrijblijvend en kosteloos. Meer informatie over de woningen en de beschikbaarheid zie je via onderstaande button.

Naar de woningen
Hoe zien de woningen er straks uit? Bekijk de woningzoeker
Ook hier wonen? Bekijk de beschikbaarheid