Blok 1B uitverkocht!

23 oktober '23

Wonen in De Nieuwe Defensie is wonen in een geweldig nieuw stadskwartier met volop leefruimte. Pal aan het Merwedekanaal en een prachtig park. Een autoluwe woonomgeving waar je elke dag weer de optimale balans tussen rust en reuring vindt. Je hebt hier ook weinig reden om de auto te pakken, je fietst zo overal naartoe. Regent het? Dan pak je net zo makkelijk de bus of tram. Dat het een gewilde plek is om te wonen, blijkt wel weer. De 44 woningen van Blok 1B zijn namelijk allemaal verkocht onder voorbehoud. 

image alt

Beschikbare woningen

In De Nieuwe Defensie geniet je van alle levendigheid en de voorzieningen van de Utrechtse binnenstad. Je hebt er keuze uit een grote variatie aan woningtypes; van kleine en grote appartementen tot royale eengezinswoningen. Ben jij nog op zoek naar een woning in Utrecht? Van Blok 1B is het laatste appartement vorige week verkocht, maar er zijn momenteel nog wel woningen en appartementen beschikbaar in Blok 2 en 3A in De Nieuwe Defensie. Bekijk de pagina Woningen voor de meest actuele beschikbaarheid. Staat jouw droomhuis erbij? Je kunt direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen.

Naar het actuele woningaanbod

Oplevering begin 2024

Wil jij wonen in het bruisende hart van de Domstad? De woningen en appartementen van De Nieuwe Defensie blok 2 worden begin 2024 opgeleverd. Hier geniet je dus van nieuwbouw, maar dan met een korte wachttijd. Win-win!

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Staat jouw droomhuis hier? Bekijk DND in de woningzoeker