Appartementen blok 1A uitverkocht

26 juli '21

De 20 appartementen in De Nieuwe Defensie blok 1A zijn allemaal verkocht. Het appartementencomplex bestaat uit woningtypes Appartement en Appartement XL en ligt aan de Hebe Kohlbruggeweg, dat uitkomt bij het groene park en Villa Jongerius. 

Aannemer met bouwvak

Alle heipalen zitten inmiddels in de grond voor zowel De Nieuwe Defensie blok 1A als blok 2. Op de bouwlocatie is al goed te zien dat de appartementen van blok 1A al enkele verdiepingen hebben. In onderstaande video van bouwpartner ERA Contour zie je de huidige stand van zaken. Vanaf 14 juli heeft de aannemer bouwvak. Na de bouwvak worden de werkzaamheden weer opgepakt. De voorlopige planning is dat de woningen eind 2022 worden opgeleverd.

Ben jij nog op zoek?

Heb jij nog geen woning gekocht in De Nieuwe Defensie en ben je nog op zoek naar een appartement of woning op brugloopafstand van de historische binnenstad van Utrecht? Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. Is een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. Is een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen! Ga naar jouw favoriete woning, klik op de button en vul je gegevens aan. 

Naar de woningen
Hoe staat het met de andere blokken? Naar de planning
Ben jij nog op zoek? Naar de woningzoeker