Eerste woningen blok 1B verkocht

17 november '21

Kort na de start van de verkoop van de 44 woningen in De Nieuwe Defensie blok 1B zijn de eerste koopcontracten getekend. Ook de komende periode staan er diverse afspraken gepland met kandidaat kopers voor het tekenen van de koop van hun appartement of woning. Maar voor wie nog op zoek is naar een woning hebben we ook goed nieuws. Er zijn namelijk nog enkele woningen beschikbaar.

Blije kopers in De Nieuwe Defensie

De eerste kopers zijn blij gemaakt met de koop van hun nieuwbouwappartement of -woning in De Nieuwe Defensie blok 1B. Op het moment van publiceren van dit artikel zijn de eerste 5 woningen verkocht en staan er 9 kandidaat kopers op het punt om ook hun koopcontracten te ondertekenen. Zij kiezen daarmee voor het comfort van nieuwbouw in een nieuwe en groene stadswijk op brugloopafstand van de binnenstad van Utrecht.

image alt

Er zijn nog woningen beschikbaar

Ben jij nog op zoek naar een woning en wil je ook in deze duurzame stadswijk wonen? Dan is er goed nieuws! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in De Nieuwe Defensie blok 1B. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen en appartementen. Is er een bouwnummer vrij? Dan kan je direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je jezelf op de reservelijst plaatsen. In beide gevallen klik je op het winkelwagentje, vul je je gegevens aan en sla je deze op. Indien je in aanmerking komt, nemen we contact met je op.

Actuele beschikbaarheid bekijken?

Naar de woningen
image alt

Blok 2 in aanbouw

Misschien heb je het al gezien op de bouwlocatie langs het Merwedekanaal. Of heb je de nieuwsberichten gelezen met de bouwupdates. De woningen in De Nieuwe Defensie blok 2 zijn sinds begin 2021 in aanbouw en er is al volop bouwactiviteit. Wil jij een van de eerste bewoners in De Nieuwe Defensie zijn? Dat kan als je een woning koopt in blok 2. Er zijn nog woningen beschikbaar waarvoor je direct een optie kunt aanvragen. Zoek en vind jouw droomwoning met de woningzoeker en wie weet woon jij straks in de droom van de Domstad!

Naar woningzoeker
Wanneer worden de woningen opgeleverd? Naar de planning
De actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen