Appartementen XXL uitgelicht

18 maart '22

De nieuwe stadswijk aan het Merwedekanaal krijgt steeds meer vorm. De bouw van De Nieuwe Defensie vordert gestaag en inmiddels is 90% van de woningen al verkocht. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Zo zijn de laatste Appartementen XXL nu te koop. In deze ruime woningen geniet je van een oase van licht en uitzicht op groen.

image alt

Jouw droomwoning in DND

Ruim wonen en genieten van een oase van licht in je huis? En het liefst dicht bij de Utrechtse binnenstad, zodat je bij mooi weer je balkon makkelijk verruilt voor een terras? Dan is dit XXL-appartement in De Nieuwe Defensie misschien iets voor jou. Deze heerlijk ruime en lichte woningen met een woonoppervlakte vanaf circa 123 m2 bieden alle ruimte en comfort dat past bij jouw manier van leven. Met uitzicht op de groene binnentuin of het park langs het kanaal. En de binnenstad binnen handbereik. De perfecte balans tussen rust en reuring.

image alt

Kenmerken Appartement XXL

Woon jij straks op brugloopafstand van het historische stadscentrum van Utrecht omringd door natuur, water en uitvalswegen? Dat heb je allemaal met een Appartement XXL.

  • Vanaf circa 123 m2 woonoppervlakte
  • 2 of 3 slaapkamers
  • Eigen parkeerplaats in parkeergarage
  • Zonnig balkon en/of terras
  • Voorzien van vloerverwarming
  • Inclusief tegelwerk en sanitair
  • Vanaf € 692.500 v.o.n.

Optie aanvragen

Voor de laatste beschikbare woningen kan je direct een optie aanvragen. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. Bekijk e actuele beschikbaarheid op de pagina woningen. Klik op een woning dat vrij is en vul je gegevens aan via de button 'optie aanvragen'. Indien de optie aan je is toegewezen ontvang je automatisch bericht. 

Jouw droomwoning nog niet gevonden? Naar woningzoeker
Optie aanvragen? Naar woningen