Woningen in 3D

26 juni '20

Waar ligt nu dat ene appartement met uitzicht over het kanaal? Welke appartementen hebben het langst zon op het balkon? En welke woningen liggen aan de groene binnentuin? We hebben een 3D woonconfigurator gemaakt waarmee je dit allemaal kunt bekijken. Daarnaast zijn de definitieve plattegronden per bouwnummer online samen met enkele belangrijke verkoopdocumenten. 

3D configurator Defensie: hoe werkt het?

Het is zover. De 3D configurator van De Nieuwe Defensie Blok 1A en 2 is gereed! In de configurator zie je in een overzicht alle woningen en kun je om het plan of een individuele Kwartier heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de balkons bekijken, maar ook tot hoe laat je zon op je dakterras hebt in de zomer. Klik daarvoor op de de zonnestudie, rechtsonderin naast de noordpijl.

Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Als je op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele appartementen selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de plattegronden. Binnenkort zijn de specifieke woningen ook individueel in 3D te bekijken. 

image alt

Definitieve plattegronden online

Bekijk jij liever de plattegronden op je gemak met de maatvoeringen erbij? Op de woningenpagina zijn nu de definitieve plattegronden per bouwnummer toegevoegd. Daarnaast zie je de belangrijkste verkoopdocumenten om een keuze te kunnen maken, zoals de prijslijst, inschrijfvoorwaarden en de Technische Omschrijving. Selecteer jouw favoriete woningtype en een bouwnummer en scroll naar beneden voor de plattegronden. Daar zie je op welke verdieping deze woning ligt en kan je in- en uitzoomen met het plusje en het minnetje. Hoe zou jij de woning indelen? Bekijk het via onderstaande button. 

Naar de woningen

Mijn Eigen Huis

Zie je een woning dat voldoet aan je wensen en dat past binnen je budget? Mooi! Voeg deze woning dan toe aan je favorieten in je Mijn Eigen Huis account. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, zodra de verkoop is gestart.

Nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis
Meer informatie over de woningen? Bekijk de woningen