25 november Open Huis

13 november '23

Gezien de grote belangstelling van de afgelopen open dagen is er deze maand weer een nieuw De Nieuwe Defensie Open Huis! Op zaterdag 25 november is er de mogelijkheid om enkele woningen en appartementen te bezichtigen van deze nieuwe stadswijk in Utrecht. Het betreft een vrije inloop, aanmelden van te voren is niet nodig. Lees er alles over in dit nieuwsartikel.

image alt

Van 10.30 tot 12.00 uur

De bouw van de diverse blokken in De Nieuwe Defensie is in volle gang. De verwachte oplevering van blok 2 is in het 1e kwartaal van 2024. Daarom is het nu mogelijk om alvast enkele woningen te bekijken die vergevorderd zijn in de bouw. 

Datum: 25 november
Tijd: tussen 10.30 en 12.00 uur
Locatie: Overste Den Oudenlaan 52 in Utrecht

Er zijn 2 appartementen XXL en een tuinwoning geopend. Deze woningen zijn ook in blok 3A aanwezig, waardoor het Open Huis ook geschikt is voor geïnteresseerden in het blok dat recent in aanbouw is genomen.

Het Open Huis betreft een evenement speciaal voor woningzoekenden. Zij worden onder begeleiding van het verkoopteam rondgeleid op de bouwlocatie en in de opengestelde woningen. Let op dat je stevige schoenen draagt die geschikt zijn om een bouwlocatie te betreden (stalen neus is niet nodig). I.v.m. de veiligheid is er geen toegang voor kinderen onder de 16 jaar. Daarnaast is dit evenement niet bedoeld voor kopers. Zij worden voor de kijkdagen uitgenodigd door de kopersbegeleider van de aannemer.

Bereikbaarheid DND

De bouwplaats van De Nieuwe Defensie is goed te bereiken met het OV. Vanaf Utrecht centraal loop of fiets je zo naar het bezoekadres: separate entree aan de Overste Den Oudenlaan 52. Gemakkelijk en bovendien duurzaam!

Kom je toch met de auto? Navigeer dan naar: Kon. Wilhelminalaan 9, Utrecht. Er is parkeergelegenheid op het parkeerterrein voor de bouwkeet. Let op: het laatste stukje rijd je over het fietspad, dus let goed op de fietsers. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij het Jaarbeursterrein is meer ruimte om te parkeren voor de geldende parkeertarieven.

Oplevering alle blokken Naar planning
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar woningen