Verkoopdatum fase 1B bekend

4 oktober '21

De 44 nieuwbouwwoningen in fase 1B van De Nieuwe Defensie in Utrecht gaan binnenkort in verkoop! De woningzoeker is geüpdatet en daarnaast staan de definitieve prijzen per bouwnummer nu online. Meer informatie over de verkoop(procedure) lees je in dit nieuwsbericht.

12 oktober 2021

Online inschrijfperiode

Op 12 oktober 2021 om 09.00 uur 's ochtends is de online inschrijving voor de woningen van blok 1B in De Nieuwe Defensie geopend. Via jouw Mijn Eigen Huis kan je dan je voorkeuren doorgeven.

image alt

Prijzen per woning online

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning op brugloopafstand van het centrum van Utrecht en toch in de rust en omringd door groen? Dan ben jij vast benieuwd of jouw droomwoning ook binnen je budget valt. De definitieve prijzen per woning staan nu op de pagina woningen. Voeg jouw favoriete woning(en) alvast toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken. Zo kan je vanaf 12 oktober gemakkelijk je voorkeuren doorgeven via jouw Mijn Eigen Huis account. 

De definitieve prijzen bekijken?

Naar de woningen

Inschrijfprocedure

Vanaf 12 oktober 09.00 uur is de online inschrijving voor De Nieuwe Defensie blok 1B geopend. Vanaf dat moment kan je jouw voorkeuren doorgeven om in aanmerking te komen voor een van de woningen. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Het moment van aanmelden is niet van invloed op jouw kans op een woning. Het maakt dus niet uit wanneer je je inschrijft tijdens de inschrijfperiode. Op maandag 18 oktober sluit de inschrijving om 17.00 uur. Per toekomstig huishouden is er één inschrijving mogelijk. Na de inschrijving wordt er geloot door de notaris.

Mijn Eigen Huis

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen in De Nieuwe Defensie heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, de verkoopdocumenten bekijken en pas je je gegevens aan. Als je een optie op een woning krijgt, zie je in jouw account de status staan. Ook geef je zelf aan hoe je jouw aankoop wilt doen: via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide.

Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een account? Naar Mijn Eigen Huis