Inschrijven kan nog tot 12 augustus

31 juli '22

De verkoop van De Nieuwe Defensie blok 3A is in volle gang. Heb jij jouw droomwoning al gevonden? De inschrijving is nog tot 12 augustus 15.00 uur geopend. Tot die tijd kan jij je voorkeuren doorgeven, wijzigen of verwijderen. Vergeet je niet je financiële check te uploaden? Daarmee krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen en appartementen.

image alt

Voorkeuren doorgeven

Om in aanmerking te kunnen komen voor een van de woningen of appartementen heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Je kan een account gratis en vrijblijvend aanmaken. Vervolgens ga je naar de pagina woningen en voeg je je favoriete woning(en) toe door op het winkelwagentje te klikken. Vul je gegevens aan en klik op opslaan. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Inschrijven kan tot 12 augustus 2022 tot 15.00 uur. Zodra je je voorkeuren hebt doorgegeven kan je je financiële check uploaden. 

Bekijk en vergelijk de woningen en appartementen op de pagina woningen en geef je voorkeuren door.

Naar de woningen
image alt

Financiële check

Nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven kan je een financiële check uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Met een financiële check toon je aan via een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur dat jij de woning kunt financieren. Met een financiële check heb je voorrang op kandidaten die geen check uploaden. Als je uit eigen vermogen wilt aankopen is er de verklaring aankoop eigen vermogen. 

Hulp nodig bij je financiële check? Bij de Rabobank kan je gratis een afspraak maken voor een financiële check. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een afspraak en je wordt uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam.

Financiële check
Heb jij je droomwoning al gevonden? Naar woningzoeker
Hoe werkt de toewijzingsprocedure? Woning kopen