Bouwupdate: luchtfoto's tonen voortgang De Nieuwe Defensie

26 februari '24

Onlangs hebben we van de aannemer twee prachtige luchtfoto's ontvangen waarop duidelijk de voortgang van De Nieuwe Defensie te zien is. Elke week worden er woningen en appartementen uit blok 2 opgeleverd, waardoor het nieuwe woongebied niet alleen steeds meer vorm krijgt maar ook meer en meer tot leven komt.

image alt

Kom sfeer proeven op de bouwlocatie

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op afspraak een persoonlijke bezichtiging in te plannen. Zo kun je zelf de unieke sfeer en kwaliteit van de woningen in het woongebied ervaren. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te ontvangen of een afspraak te maken.

Plan een bezichtiging
image alt

Ook hier wonen?

Goed nieuws voor woningzoekenden in de nieuwe stadswijk van Utrecht waarvan de bouw al is gestart! In blok 3A zijn er nog diverse woningen en appartementen beschikbaar in verschillende groottes. Zo kun je bijvoorbeeld nog kiezen voor een 2-kamer appartement of voor een appartement L, XL of XXL. Daarnaast zijn er nog enkele tuinwoningen, eengezinswoningen en 2-laagse benedenwoningen te koop. Je hebt de mogelijkheid om direct een optie te nemen op één van de vrije bouwnummers.

Ja! Ik wil een optie
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wat is de planning? Planning De Nieuwe Defensie